Рубрики
Начало » Представи се » Състезателна информатика с проф. Красимир Манев в Академия „Никола Тесла“

Състезателна информатика с проф. Красимир Манев в Академия „Никола Тесла“

 

75340978_151297562891732_3328596592088317952_n

 

3 учебни часа програмиране, 4 астрономически часа състезателни задачи на седмица

Академия „Никола Тесла“ кани всички деца от трети, четвърти и пети клас, които искат да се занимават със състезателно програмиране и са готови да учат здраво, да се включат в групите при проф. Красимир Манев.

 

Обучението се провежда два пъти на седмица. Три учебни часа програмиране в сряда (сутрин или следобед, съобразено със смяната на детето) и четири астрономически часа събота преди обяд. През седмица фокусът е върху езика С++ и неговите правила. В събота децата решават състезателни задачи и фокусът е върху алгоритмите, паметта и бързодействието.

 

Мого сме щастливи, че проф. Манев вече втора година ще споделя знанията и времето си с децата в Академията!

 

Уважаеми родители, ако Вашето дете има хъса, търпението и упоритостта на състезател, обича да се занимава със сложни проблеми и иска да програмира сериозно, може би е добре да го запишете да учи при Краси Манев.

 

Адрес на Академия „Никола Тесла“: София, бул. “Цариградско шосе” 17 (2 мин. от Орлов мост). Работим и онлайн в Discord с деца от цялата страна.

 

Записването за следващата учебна година започва сега: https://ant.bg/?page_id=632

 

Академия „Никола Тесла“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Академия Никола Тесла

Академия “Никола Тесла” е инструмент, който родителите могат да използват, за да насърчават развитието на децата си и тяхната обща култура в областта на технологиите. Ние учим децата не просто да програмират, а да разбират принципите да действие на компютрите, да могат да ги управляват и използват. Така ще им помогнем днес да се реализират успешно утре в свят, доминиран от все по-нови и нови технологии. Да сбъдват своите мечти.