Рубрики
Начало » Представи се » Международно изложение „Световно образование“ представя нови възможности за кариерно планиране в най-добрите западни училища

Международно изложение „Световно образование“ представя нови възможности за кариерно планиране в най-добрите западни училища

Всичко за обучението в чужбина от най-добрите консултанти и учебни заведения в столичния хотел „Маринела“ на 29 и 30 септември 2018 г.

 

_MG_7173 (1)

С началото на учебната година мнозина родители на по-малки и пораснали деца си казват: „Дотук добре, но сега накъде!?“

 

Отговорите на въпроси по вечно актуалната тема за образованието и кариерата на нашите деца дава есенното издание на международното изложение „Световно образование“, организирано от най-голямата консултантска образователна компания „Интеграл“. Проектът обхваща процесите на консултации и информираност за всички възрастови групи, като обръща съществено внимание на учениците между 7 и 12 клас – години за ранно планиране на кариерата, избор на професия и планове за житейска реализация.

 

Информацията от първа ръка и срещите с професионални кариерни консултанти от години дават своите реални резултати и фокусират вниманието на семействата с грижа за бъдещето на децата.

 

На 29 и 30 септември в столичния хотел „Маринела“ представители на повече от 80 елитни средни училища, колежи и университети в чужбина ще отговарят на всички въпроси, свързани с бъдещото образование на детето.

 

Проектът обръща особено внимание на децата, които искат да получат диплома за средно образование по международен стандарт, а резултатите от дългогодишната практика на кариерните консултанти за отлична реализация са факт. „Ние следим развитието на всички деца, с които работим“, споделя Таня Илиева, дългогодишен консултант за средно образование в чужбина на “Интеграл“, позната на поколения деца, които са щастливи с направените образователни решения.

 

Само през тази година три от децата на „Интеграл“, завършили IB програма в чужбина, са приети в топ-университетите Оксфорд, London School of Economics и прочутия Тринити колидж Кеймбридж, където е учил принц Чарлз, споделя Илиева. По препоръка на „Интеграл“ децата са учили в елитните Gresham’s, Ardingly College и Bromsgrove – дългогодишни партньори на най-големия проект в България за качествено образование.

 

Само през последната години чрез „Световно образование“ българчета спечелиха топ стипендии като 50% в King’s College St. Michael’s и 10% в най-трудните за прием селективни училища като Кардиф и Кейтърам.

 

В следствие на постигнатите резултатите изложението „Световно образование“ разширява обхвата на участниците, като представя в София над 20 топ европейски училища, сред които и шест нови. Сред участниците са представители на елитната британска група Duke’s, която обединява известните колежи Cardiff, Earlscliffe College, Rochester College и Fine Arts College.

 

Изложението представя и средни училища от други европейски образователни топ-дестинации, като Италия, Австрия, Германия, Испания, Ирландия, Шотландия и Белгия.

 

Безплатни пробни тестове по английски и математика пък ще дадат възможност на децата да проверят знанията си и да насочат усилията си към най-подходящото за тях училище.

 

Ще бъдат дадени насоки и как да се справяме с онлайн тестовете за прием, въведени от английските училища, при които се изискват прецизност и бързина.

 

Изложението ще представи и първите нови предложения за езикови ваканции като по-смелите, които се запишат, ще ползват отстъпка от 5%.

 

Участниците ще се запознаят и с новия продукт на „Интеграл“ – „Кариерен навигатор“, който вече привлече вниманието на десетки ученици.

 

Подробности за програмата, участниците и образователните продукти и предварителна регистрация можете да намерите на www.world-education.eu.

 

Интеграл е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Интеграл

"Интеграл" е на една от първите професионални образователни консултантски компании в България. Стартира своята дейност през 1992 г. През всички тези години с ИНТЕГРАЛ пътуват деца, ученици, студенти и професионалисти, търсещи начин да усъвършенстват чужд език, да продължат образованието си или да повишат квалификацията си в чужбина.