Рубрики
Начало » Представи се » „Трайно отслабване без глад и изтощение” – библията на здравословния живот и добрата фигура

„Трайно отслабване без глад и изтощение” – библията на здравословния живот и добрата фигура

 

отслабване - корица

 

Чухте ли шегата, че пролетта не иска да идва, защото все още не сме влезли във форма за лятото. Да, и ние не я намираме за смешна, но признаваме, че има нещо вярно в нея – дългата зима си казва думата. Първото затопляне обаче ни кара да се замислим за промяна в ежедневието си, начин да внесем повече енергия и свежест в рутината.

 

Авторът на бестселъра „Зелени смути рецепти“ предлага цялостна система за трайно отслабване и здравословен живот без гладуване, броене на калории и изтощителни упражнения във фитнеса. „Трайно отслабване без глад и изтощение” не е сборник с диети и временни решения, а ключ към прекрасна фигура и здравословен живот.

 

Иновативната програма на Джей Джей Смит ще ви помогне да постигнете мечтаното тегло, да балансирате хормоните и да ускорите метаболизма си чрез пет естествени и доказани метода – детоксикация, здравословно хранене, движение без усилия, хормонален баланс и добра мотивация.

 

otslabvane

 

Чрез „Трайно отслабване без глад и изтощение”:

 

  • ще се храните пълноценно и до насита;
  • ще отслабнете бързо и трайно и ще се справите с упоритите коремни мазнини;
  • ще се радвате на прекрасна кожа и сияен външен вид;
  • ще постигнете добра физическа форма чрез естествено движение;
  • ще се чувствате по-здрави, по-енергични и по-щастливи.

 

Написана от бестселър автора нa „Плосък корем без упражнения” Джей Джей Смит, тази книга ще ви предложи още: конкретни рецепти за пълноценно седемдневно меню; алтернативни идеи за повече движение; специален раздел, посветен на контрола на теглото при дамите.

 

Читателите на „Данибон“ могат да се възползват от 20% отстъпка от цената на книгите на www.soft-press.com при въвеждане на код Danybon20. Кодът се прилага при завършване на поръчката. 

 

Софтпрес е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.