Рубрики
Начало » Представи се » Трета паралелка първи клас отваря врати в училище ЕСПА за учебната 2018/2019

Трета паралелка първи клас отваря врати в училище ЕСПА за учебната 2018/2019

“Училището на радостта” отваря врати за нова – трета паралелка първи клас, за да направи още повече деца от София щастливи!

DSC_0100

Най-голямото предизвикателство на училището на XXI век е да провокира интереса и любопитството на децата и да го превърне в толкова привлекателно място за тях, че да тръгват всеки ден към него с нетърпение и усмивка!

 

Щастливи лица, умни очи, множество награди, всичко това в ЕСПА постигаме благодарение на уникалната Авторска образователна концепция, по която работим и която осигурява за децата една интелектуално и емоционално стимулираща среда, която ги подпомага в техните стремежи към постигане на нови и нови върхове.

 

DSC_0098

 

Изцяло фокусирани върху индивидуалността на всяко дете, в ЕСПА помагаме на децата да открият своите дарби, да развият талантите си и да получат заслужено признание за своите постижения.

 

Тук те откриват нови светове, създават приятелства, развиват своите умения, които ги правят силни и уверени и им дадат крила!

 

DSC_2033

 

В ЕСПА  децата знаят, че зад всеки успех стои много труд. А ние, възрастните, знаем, че най-важният двигател за успехите е вътрешната мотивация. И така, работейки в екип, реализираме мечтите си – децата на ЕСПА да бъдат най-умните, най-успешните и най-добрите във всичко!

 

Да успяваш с усмивка! е един от девизите на това вълшебно място, в което царят усмивките, любопитството, отворените сърца и стремежът на всяко дете към нови открития и  лични постижения.

 

***

espa

Третата паралелка първи клас за учебната 2019/2020 г. отваря врати от Втория учебен срок на настоящата учебна година във випуск подготвителен клас на 6-годишните.

На родителска среща ще запознаем всички заинтересовани с Авторската образователна концепция на училището и условията за прием.

Родителската среща ще се състои на 3 декември 2018 г. от 17,30 ч.

Участие можете да потвърдите, като попълните приложената тук анкета.

espa

ЕСПА е партньор на Данибон в инициативата „Представи се“.

За ЕСПА

ЕСПА е образователен комплекс, състоящ се от: детска ясла (1-3 години), детска градина (3-5 години), подготвителен клас (5-6 години), начално училище (7-11 години) и основно училище (11-14 години). ЕСПА е създадена през 1992 г.