Рубрики
Начало » Представи се » Учебна занималня за ученици от първи до шести клас

Учебна занималня за ученици от първи до шести клас

 

respect-COLLAGE

 

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „РЕСПЕКТ” отваря врати на 17 септември 2018 г. за новата полудневна учебна занималня за ученици I-VI клас.

 

Занималнята се намира в идеалния център на София и разполага с пет просторни, уютни, светли и ремонтирани помещения за занимания и широко антре.

 

Цената за учебната занималня за месец е 180 лева, като в цената са включени: подготовка за училищно ниво и надграждащи знания по английски, руски и български език; вземане/водене на учениците в случай, че училището е в близост до занималнята; междинни закуски в 10.00 и 15.00 часа: чай, сезонни плодове, зеленчуци; материали за работа при оцветяване, моделиране, апликиране; шах, образователни карти, забавни състезателни игри развиващи логиката и мисълта.

 

С допълнително заплащане от 3 лева на ден се предлага кетъринг, топло обедно хранене, приготвено за деня от утвърдено заведение за хранене.

 

Вижте ТУК нашите отстъпки от цената!

 

Учебен център „Респект“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Учебен център "Респект"

Учебен център “Респект” провежда курсове по български език и литература, по математика и по чужди езици - за ученици и възрастни. Намира се в аристократична сграда в центъра на София.