Рубрики
Начало » Представи се » Училището на бъдещето е в Камчия

Училището на бъдещето е в Камчия

 

увц от радуга 1

 

Средното общообразователно училище „Юрий Гагарин“ в Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“ допълва палитрата на профилираното обучение след 7 клас за учебната 2016/2017. Осмокласниците вече имат възможност да избират:

 

- да учат езици – руски като първи и втори английски,

- или информационни технологии и английски език.

 

И в двете специалности чуждоезиковото обучение е интензивно – по 20 часа седмично.

 

В горния курс, както и в началния, обучението е целодневно.

 

Продължава приемът във всички класове от 1. до 12.

2

 

Училището на бъдещето в „Камчия“ е разположено сред уникална природа, съчетаваща парк, море, гора и река. То се намира в една от най-модерните учебни бази в Европа – кабинетите и лабораториите са оборудвани с интерактивни дъски, система „Шепот“, компютри, иновативни софтуерни образователни продукти, учебно ТВ и радио студио и др.

 

6

 

Осигурени са идеални условията за здраве, спорт и сигурност.

 

Висококвалифицираните преподаватели прилагат стандарти и иновации в образованието на световно ниво. Индивидуалният подход към всяко дете е водещ – съобразно неговите образователни и творчески заложби.

 

1

 

Учениците вече показаха отлични резултати на Националното външно оценяване през 2015 и 2016 г., класираха се на първите места на различни национални и международни състезания, олимпиади и конкурси.

 

Разнообразни извънкласни форми подпомагат учебния процес, част от тях се провеждат в:

 

– Единствения в България Авиокосмически център с цифров Планетариум, учебна обсерватория и интерактивен модел на спускаем космически кораб,

– Славянския център,

– Център „Човек – Земя – Космос“,

– Международния център на Фонд «Русский мир» – с достъп до фондовете на най-големите руски библиотеки, музеи и галерии.

 

osnova_sn_sok_1

 

СОК „Камчия“ е международен образователен, квалификационен, културен, спортен и обществен център, който посреща гости през цялата година.

 

За повече информация:

Тел.: 0892 241159, 0893 338459

e-mail: chsou_ygagarin@abv.bg

www.facebook.com/gagarin.kamchia

www.sok-kamchia.com

 

ЧСОУ „Юрий Гагарин“, СОК „Камчия“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За ЧСОУ "ЮРИЙ ГАГАРИН", СОК "Камчия"

Частното средно общообразователно училище "Юрий Гагарин" е лицензирано от Българското министерство на образованието и науката за прием на ученици от 1 до 12 клас с усилено изучаване на руски и английски език. Намира в една от най-модерните учебни бази в Европа - в Санаторно-оздравителния комплекс "Камчия", сред уникална, чиста природа, съчетаваща парк, море, гора и река. ЧСОУ „Юрий Гагарин“ е и пункт за полагане на матура по руските образователни стандарти (ЕГЭ) и Сертификационен център по европейските стандарти.