Рубрики
Начало » Представи се » Холандия става най-предпочитаната дестинация за висше образование на българските студенти

Холандия става най-предпочитаната дестинация за висше образование на българските студенти

Разберете защо с помощта на единствените експерти

39

 

За първи път от две години насам консултантите от UNIFY Образование в Холандия организират НА ЖИВО най-голямото изложение за Образование в Холандия, за да се срещнат с всички кандидат-студенти и техните родители. Това ще се случи на 18 септември, в зала 10 на НДК от 10:00 до 16:00 ч. при спазване на всички противоепидемични мерки.

 

„Изключително развълнувана съм поради факта, че ще имаме възможност да се съберем с холандските ни колеги от университетите, които не са идвали от 2 години в България, и ще им дадем възможност да се срещнат на живо с българските кандидат-студенти“, коментира Милена Генчева, управител на UNIFY. “Kато единствен специализиран консултант и официален представител на 20 университета от Холандия, нямаме търпение да отговорим на всички въпроси, свързани с кандидатстването и приема в най-предпочитана дестинация за висше образование от страна на българските кандидати“, допълва още тя.

 

Събитието „Дни на образованието в Холандия“ се състои за 15-ти пореден път и е организирано от UNIFY – единственият специализиран консултант за Холандия. По време на изложението ще имате възможност да се срещнете с най-голям брой холандски университети на едно място, като ще има представители както от академични, така и от приложни университети. В рамките на събитието ще получите информация и за кандидатстване, мотивационно писмо, курсове по IELTS и кариерно ориентиране. Кандидат-студентите ще имат възможност да посетят всички щандове и да съберат максимално много информация директно от извора, както и да участват в редица презентации и интерактивни семинари, които ще им дадат обща информация за образованието, разликата в университетите и всички процедури след приема.

 

2 (1)

 

След посещение на изложението може да си направите и лична среща с предстваител на UNIFY, като си запазите час за безплатна консултация. Ще дискутирате на кои университети сте се спрели, а ако не сте, заедно с тях ще изберете най-подходящите за вас. Благодарение на техния дългогодишен опит, ще успеят да ви заведат до входната врата на университета и ще са до вас при преминаване на всички етапи, докато станете студент.

 

4

 

Освен изложението в София на 2 и 3 октомври ще се проведе и онлайн виртуално събитие „Дни на образованието в Холандия“. Чрез интерактивна платформа всички кандидат-студенти ще могат да се срещнат с най-голям брой холандски университети на едно място. Всеки кандидат-студент ще може да има индивидуална среща с представител на всеки университет, който пожелаят. Организаторите от UNIFY – Образование в Холандия са поканили над 15 университета, организирали са много лекции за кандидатстването в Холандия, кариерни семинари, семинари за различни специалности, а за всички, които са 9-ти или 10-ти клас, има специален семинар за избор на профил в 10-ти клас.

 

Копие на billbord HD.pdf

 

UNIFY е единственият специализиран консултант за образование в Холандия и официален представител на холандските университети. Агенцията е изпратила над 3000 български студенти в Холандия за 10 години. Портфолиото от партньорски университети включва над 20 висши учебни заведения в Холандия, повечето от които се нареждат в ТОП класациите за висше образование в редица програми не само в Холандия, но и по света. Всички консултанти на UNIFY са завършили висшето си образование в Холандия, което гарантира професионално отношение към всяка кандидатура. Повече за услугите на UNIFY можете да прочетете на www.unify.bg.

 

UNIFY е участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

За UNIFY

UNIFY е единственият специализиран консултант за образование в Холандия и официален представител на холандските университети. Портфолиото от партньорски университети включва над 20 висши учебни заведения в Холандия. Мисията на UNIFY е да помага на всички бъдещи студенти в Холандия безплатно.