Рубрики
Начало » Представи се » „Утре“ с аромат на нова книга и кафе

„Утре“ с аромат на нова книга и кафе

Препоръчани книги от Софтпрес

 

Utre_1200x628
Радостина А. Ангелова, позната на читателите на „Данибон“ с романите „Афиши в огледалото“, „Бал в Мулен Руж“ и „Виенски апартамент“, и любимото издателство „Софтпрес“ ни поднасят вълнуваща коледна изненада с аромат на кафе – романа „Утре“. Този път Радостина А. Ангелова не пише сама – партнира ѝ нейният син Александър Станков.

 

76966158_2498474783756851_866003700525563904_n

 

„Утре“ е роман в сегашно време за това, което искаме да постигнем в бъдеще. Историята ни среща с Албена и Тома – майка и син, чието ежедневие рядко се пресича извън уюта на дома. Всеки е зает със своите задачи, двамата си разменят „контролни“ съобщения в чата и продължават по своя път.

 

Албена е в края на четиридесетте. Успешно ръководи бизнеса си с кафенета въпреки рязката смяна на приоритетите в живота на съпруга ѝ след преживения от него микроинфаркт. Тома е на шестнайсет – възраст, в която имаме отговор на най-сложните въпроси, но се лутаме в дребните колебания. Когато знаем какво е любовта, но мисълта за среща ни плаши.

 

Неочаквано, малко преди Коледа, ежедневието им се преплита, когато майката се включва в театралния кръжок на сина си. Докато учениците търсят пиеса за коледното тържество, Албена открива неочакван път към осем тийнейджърски истории.

 

Utre_316x

 

Разказан от две гледни точки, на майка и син, „Утре“ е роман, подходящ за цялото семейство – както за родители, така и за техните деца. История за вълненията от младежките години, които възрастните (съ)преживяват на различен етап от живота си. И между глътките кафе вкусват своето утре, изпълнено с надежда и възможности.

 

Читателите на Danybon могат да поръчат тази и други книги с 20% отстъпка от сайта на Софтпрес www.soft-press.com, като използват промокод Danybon20. Кодът се въвежда при завършване на поръчката.

Издателство „Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.