Рубрики
Начало » Представи се » Виртуални изложби във Fusion Academy

Виртуални изложби във Fusion Academy

 

Izlojbi

 

 

Тази година малките ни приятели бяха поставени пред предизвикателството да се учат и развиват в една нетипична ситуация, в противовес на техните детски нужди. Въпреки това отново постигнаха страхотни резултати, с които показаха, че потенциалът на днешните деца е неограничен, единственото, което е нужно, е да повярваме в тях и да ги подкрепим по пътя към знанието.

 

Всяка година завършването на академията е много специално събитие за децата и родителите, защото се представя целогодишният труд, който малките творци влагат с много старание и любов. Предвид предизвикателствата през последните месеци, представихме детското творчество в онлайн галерии, в които ви каним да се разходите и да разгледате изложбите на всеки курс. Сценичните изкуства от своя страна адаптираха своите спектакли по вълнуващ начин, в който имплементираха магията на сцената в дигитални представления.

 

Обещаваме ви вълнуващи преживявания и цветни емоции.

 

Заповядайте в дигиталния свят на Fusion-децата!

 

●   Дигитални изкуства 8-14 г. и Класическа и дигитална илюстрация 8-14 г. – https://bit.ly/3hsLWMr

●   Фотография и видео 9-14 г. – https://bit.ly/2UMmM1s

●   Моден дизайн 9-14 г. – https://bit.ly/2UG2Ey4

●   Рисуване 5-7 г./8-10 г. и Приложна креативност 6-8 г. – https://bit.ly/2YBLuTj

●   Дизайн и проектиране 9-14 г., Графичен дизайн и проектиране 10-14 г. и Рисуване 10-14 г. – https://bit.ly/30Jclj2

●   Сценични изкуства – https://bit.ly/3eK0sO6

 

Междувременно записванията за курсовете през 2020-2021 г. са отворени. Приложни, изобразителни и сценични изкуства, езици, творческо писане и други вълнуващи занимания както за малки, така и за големи. До края на юли се възползвайте от -10% отстъпка за ранно записване.

 

Повече за курсовете тук – https://bit.ly/3dvdde9

 

Летни курсове – https://bit.ly/3dy0uHh

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Лятна Академия във Fusion School

 

Fusion School е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“

За Fusion School

Fusion School е частно училище, която основна мисия е да разкрива целия потенциал на децата чрез иновативно преподаване и креативно учене. Използва се синтез на образователни методи, учебната програма е обогатена с допълнителни креативни модули и богат вътрешен училищен живот.