Рубрики
Начало » Представи се » Витания – аптека за теб и твоето семейство

Витания – аптека за теб и твоето семейство

Vitania.bg – всяка седмица голямо разнообразие от промоционални продукти

 

family 1200x628

 

Забързаният начин на живот, липсата на достатъчно време и все по-широкото приложение на Интернет подтикна екипа на „Витания“ да създаде онлайн аптека, която предлага удобство и улеснение на клиентите.

 

Целта е да се осигурят евтини и качествени продукти на всеки, който има достъп до Интернет и те да се доставят до неговата врата.

 

Във Vitania.bg ще откриете: лекарства, продавани без рецепта, витамини, хранителни добавки, парфюми и козметични продукти, продукти за грижата на бебето. Услугата се контролира от квалифицирани фармацевти, които са на разположение, за да обсъдят симптомите и въпросите по даден медицински проблем в пълна поверителност, чрез имейл или в телефонен разговор.

Сайтът е лицензиран за продажба на лекарства, изписвани без рецепта, хомеопатия, хранителни добавки, козметика, билки, диетични храни и  други с лиценз /разрешително/ 4007 от Министерство на здравеопазването.

 

Vitania.bg предлага ежеседмично голямо разнообразие от промоционални продукти.

 

design1-file-za-pechat-(1)

 

 

За клиентите на „Витания“ е разработена схема за трупане на бонус точки.

 

При поръчка над 30 лв. доставката е безплатна за цялата страна.

 

 

Аптеката разполага с 9 обекта, в които могат да се намерят най-популярните лекарства, хранителни добавки и козметика. Адресите може да разгледате тук.

 

„Витания“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Аптеки Витания

Витания – аптека за теб и твоето семейство! Във Vitania.bg ще откриете: лекарства, продавани без рецепта, витамини, хранителни добавки, парфюми и козметични продукти, продукти за грижата на бебето. Услугата се контролира от квалифицирани фармацевти.