Рубрики
Начало » Представи се » Валдорфското училище с нова сграда в квартал „Гео Милев“

Валдорфското училище с нова сграда в квартал „Гео Милев“

2500 кв.м. за учене, движение, творчество и работа

 

DSC1636s-1024x683

 

Изкуственият интелект никога няма да може да замени две неща: мотивацията и емоциите. Валдорфската педагогика развива вътрешната мотивация на детето да се образова и го учи да разбира емоциите – своите и чуждите, така че да бъде смислен, съпричастен, активен, ангажиран член на общество, от което се усеща като неразделна и важна част.

 

Следваме физическото, умственото, психическото и емоционалното развитие на детето, така че да изграждаме естествен за възрастта му свят, който то възприема за свой – така то изживява наученото, а на следващия етап от развитието си го подлага на съмнение, зазиждайки го завинаги в паметта си.

 

Повече за Валдорфско училище „Проф. Николай Райнов“ – на www.waldorf.bg или на тел. 0894377903, administration@waldorf.bg.

 

Отворен прием от предучилищен до 11 клас в новата ни сграда на ул. „Ал. фон Хумболт“ №7, кв. Гео Милев, гр. София.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Отворени врати във Валдорфското училище

 

Валдорфското училище „Проф. Николай Райнов“ е част от инициативата „Представи се в Данибон“.

За Валдорфско училище „Проф. Николай Райнов“

Валдорфското училище в България съществува от 2011 г. То е акредитирано „иновативно училище“ от МОН и е лицензирано от Съюза на свободните валдорфски училища. Прилагат се основните принципи на валдорфската педагогика, насочени към цялостното развитие и образоване на личността на детето в съответствие с етапите на физическото, умственото, психическото и емоционалното му развитие.