Рубрики
Начало » Представи се » ЧСУ „Юрий Гагарин“ в „Камчия“ посреща новата учебна година с два пъти повече ученици

ЧСУ „Юрий Гагарин“ в „Камчия“ посреща новата учебна година с два пъти повече ученици

 

2

 

Средното училище „Юрий Гагарин“ в Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“ продължава приема на деца от 1 до 12 клас за новата учебна година. На 15 септември то ще посрещне два пъти повече ученици и учители.

 

20160302_130200

 

Училището разшири профилираното обучение след 7 клас, като освен интензивното изучаване на руски и английски език, учениците могат да се насочат и към информационните технологии. И двата профила изучават по 20 часа език седмично. Информационните технологии навлизат и в класовете от 1 до 4.

 

6

 

ЧСУ „Юрий Гагарин“ е лицензирано от българското Министерство на образованието и науката. Училището започна да работи и по руските държавни образователни програми и очаква акредитация. Така възпитаниците му ще могат да получават както българска, така и руска диплома. За учениците, които искат да учат в най-реномираните университети на Русия, е открит пункт за полагане на Единен държавен зрелостен изпит по руските образователни стандарти (ЕГЭ).

 

FJ7A0825

 

Индивидуалният подход към всяко дете е водещ – съобразно неговите образователни необходимости и творчески заложби. Вече са налице отлични резултати в международни, национални състезания, конкурси и олимпиади, а също и в НВО 2015 и 2016 г. За разкриването на творческия потенциал на учениците са разнообразните извънкласни форми.

 

1

 

„Училището на бъдещето“ се намира в една от най-модерните учебни бази в Eвропа – в Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“, сред уникална природа.

 

увц от радуга 1

 

Кабинетите са оборудвани с най-модерните интерактивни, дидактични и софтуерни продукти. Условията за здравословно хранене, спорт, сигурност и медицинско обслужване са идеални. В началния, както и в горния курс, обучението е целодневно. Училището предлага и пансион.

 

ЧСУ „Юрий Гагарин“ в „Камчия“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За ЧСОУ "ЮРИЙ ГАГАРИН", СОК "Камчия"

Частното средно общообразователно училище "Юрий Гагарин" е лицензирано от Българското министерство на образованието и науката за прием на ученици от 1 до 12 клас с усилено изучаване на руски и английски език. Намира в една от най-модерните учебни бази в Европа - в Санаторно-оздравителния комплекс "Камчия", сред уникална, чиста природа, съчетаваща парк, море, гора и река. ЧСОУ „Юрий Гагарин“ е и пункт за полагане на матура по руските образователни стандарти (ЕГЭ) и Сертификационен център по европейските стандарти.