Рубрики
Начало » Представи се » Западното училище и перспективите на обучението в чужбина

Западното училище и перспективите на обучението в чужбина

 

IMG_0458

 

В края на учебната година неизбежно се замисляме за постиженията и перспективите пред децата си. И въпреки че родителите в България заделят немалко средства за развитие в очакване на добрите резултати, общото ниво все още остава далече от европейските стандарти, към които се стремим.

 

Факт е, че у нас добрите училища, които дават равен старт с връстниците в чужбина, се броят на пръсти. Затова все повече родители избират чужда образователна система, носеща висока мотивация и учене в нова конкурентна среда. Предимствата не са само обучението в малки класове, съвременните технически бази и интерактивните методи на обучение, но и маниерът на поведение, уважението към съученици и възрастни, спазване на ред и правила,  толерантност и респект към чужди културни и религиозни общности.

 

Учениците се учат на системност и последователност, различни от познатото ни „зубрене“, а стипендиите за академични, спортни и творчески постижения са признание за техните способности.

 

JCH0910_22_208

 

Преди да решите да инвестирате в средното образование на детето си обаче не забравяйте да се обърнете към образователен консултант, който да ви помогне в правилния избор на правилното учебно заведение.

 

Каним ви на Специализиран ден на отворените врати за средно образование на 20 и 22 юни в централния офис на Интеграл на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 99 в София. Повече можете да прочетете на сайта на Интеграл.

 

„Интеграл“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Интеграл

"Интеграл" е на една от първите професионални образователни консултантски компании в България. Стартира своята дейност през 1992 г. През всички тези години с ИНТЕГРАЛ пътуват деца, ученици, студенти и професионалисти, търсещи начин да усъвършенстват чужд език, да продължат образованието си или да повишат квалификацията си в чужбина.