Рубрики
Начало » Реклама

Реклама

Септемврийска оферта (1-30.09.2020)

 

Статия до 120 думи в „Представи се“ за събитие + кратка публикация в календара до 60 думи за същото събитие = 100 лева (Стандартна цена 100 + 50 лева = 150 лева)

Комбинация: Статия + банер => 20% намаление на статията и 30% намаление на банера (банер: 260 лева/седмица)

Пакетна цена за 10 статии до 120 думи с предварително плащане (30% отстъпка) => стандартната цена на статия до 120 думи е 100 лева – 30% = 70 лева => 10 х 70 = 700 лева

Ако някоя от статии е по-голяма, ще се таксува за съответния формат, но с 30% намаление.

Пакетна цена за 5 статии до 120 думи с предварително плащане (20% отстъпка)  => стандартната цена на статия до 120 думи е 100 лева – 20% = 80 лева => 5 х 80 = 400 лева

Ако някоя от статии е по-голяма, ще се таксува за съответния формат, но с 20% намаление.

Пакетна цена за банер за 1 месец с предварително плащане (110 лева намаление и платими само 4 седмици) => стандартна цена за банер за 1 седмица е 360 лева – 110 лева = 250 лева х 4 седмици = 1000 лева

Обща информация

 

„Данибон“ е ценен сайт за доброто образование и добрия живот.

Сайтът е насочен към семейства, които ценят знанията, доброто образование, успехите, добрия живот, вечните семейните ценности и приятните и смислени удоволствия.

Мотото на сайта е „Ценно е да знаеш!“.

 

Цели

 

„Данибон“ е сайт, който цени знанието, щастието и успеха.

Основна цел на „Данибон“ е да предоставя ценни знания и да разказва за успешни практики във важни сфери, които да помагат на всички членове в едно семейство да се развиват щастливо и успешно.

 

Аудитория

 

Читатели на „Данибон“ са почитателите на доброто образование, добрите обноски, доброто общество и добрия живот.

„Данибон“ се радва на аудитория, която се стреми ежедневно да трупа знания, да се усъвършенства и да живее щастливо. Съставена е най-вече от семейства с деца, които изключително много се интересуват от доброто образование и успеха. Най-популярни са рубриките и статиите за образованието (частни училища, състезания, матури, класации, университети), които често се цитират и в големите медии. Другите популярни теми са за хубавия живот, възпитанието, децата, пътешествията, културата, модерните бизнес идеи и полезни съвети за дами и джентълмени.

 

Партньори

 

Благодаря на всички партньори на „Данибон“, които се включват в инициативата „Представи се“ и в другите рекламни дейности в сайта! Благодарение на тяхната подкрепа „Данибон“ успява да покрие разходите по сайта – за хостинг, домейн, темплейт, подобрения, техническа поддръжка и счетоводни услуги!

 

Желани партньори на сайта са частни училища, частни детски градини, учебни школи, университети, образователни консултанти, издателства, клубове за допълнителни занимания и развлечение, хотели, ресторанти, сладкарници, арт галерии, интериорни дизайнери, агенции за пътувания, авиокомпании, производители и продавачи на качествени стоки (за деца, младежи, семейство, дом, дами, господа, обзавеждане, козметика, дрехи), известни брандове за луксозни стоки, културни инициативи и др. Най-общо областите са: добро образование, успешен бизнес, семейни развлечения и добър живот.

 

Как да рекламирате в „Данибон“? 

 

Можете да представите в „Данибон“ Ваш проект, събитие, бизнес чрез публикация, а така също можете да се рекламирате чрез банери.

„Данибон“ не носи отговорност за точността на публикуваната информация в „Представи се“ и в другите видове реклама – банерна реклама и спонсорирани постове във Фейсбук на статиите от „Представи се“.

 

Възможности за реклама:

Публикации в „Представи се в Данибон“:

 

Инициатива „Представи се в Данибон“

Инициативата е насочена към партньори на „Данибон“, които искат да представят своя бизнес, своите идеи, проекти, инициативи. Работи се от дистанция, чрез мейли и много бързо по успешна и утвърдена схема, прилагана от години. Прочетете повече тук.

 

Спонсорирани линкове

 

НОВО (тестово предложение)! В публикации в сайта могат да се поместват спонсорирани линкове към статии от „Представи се“. Спонсорираните линкове ще бъдат отбелязвани с червен маркер „ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ“. Цена: 10 лева/линк.

Поместване в календара на „Данибон“ на събитие

Текстът трябва да бъде до 60 думи. Може да има снимка и карта. Цена – 50 лева. 20% отстъпка, ако за същото събитие има и статия в „Представи се“. Информациите за събитията се виждат на началната страница на сайта и в най-четените рубрики в „Данибон“. Тези кратки публикации не се споделят в социалните медии. Ако искате да бъде споделена информацията Ви в социалните медии, тя трябва да бъде поместена в статия в „Представи се“.

Политика на сайта „Данибон“

 

„Данибон“ не предоставя услуги по посещения в училища, ресторанти, хотели, събития и т.н. и тяхното отразяване или покана за присъствие. Не помества и прессъобщения. Единствената възможност за поместване на такива информации в сайта е чрез представяне в рубриката „Представи се“ при спазване на правила, зададени от „Данибон“. Моля, уважавайте политиката на сайта!

 

 

Банерна реклама

728х90 (топ банер) – всички страници

360 лева/седмица

 

300х250 – всички страници

360 лева/седмица

Когато в една седмица има едновременно банер и статия от „Представи се“, се ползва 10% отстъпка от цената на банера.

 

При по-дълъг период се предоставят допълнителни отстъпки.

 

Ако желаете банер на конкретна позиция за конкретен период, моля, заявете го възможно най-рано, за да Ви бъде резервирано мястото.

 

Посочените цени за статии, банери, календар са стандартни. При допълнителни услуги (административни, технически, счетоводни, маркетингови и други) за дадена кампания цените са с 50% оскъпяване спрямо стандартните.

 

Отстъпки

Предоставят се отстъпки на дългогодишни партньори на „Данибон“, за количество или пакетна заявка за конкретен период – голяма статия, банер, календар и спонсориран пост. Пакетните оферти изискват предплащане.

Плащане

Плащането трябва да се извърши до 5 дни от изпращането на електронната фактура.

 

Пишете на marketing@danybon.com и създайте своята кампания.

„Данибон“ има ясна политика по отношение на маркетинга и отношенията с партньорите. Моля, запознайте се с правилата тук.

 

Политика на поверителност

 

 

В сила от 15 април 2015 г., обн. – 8 септември 2020 г.