Рубрики
Начало » Реклама

Реклама

Рекламна брошура „Данибон“ 

(при стандартни условия на поръчка; всички разходи за куриерски услуги са за сметка на клиента)

ОТЧЕТ: Статистика за посещаемостта на сайта „Данибон“ през 2016 г. >> 

Партньори на „Данибон“

 

Обща информация

 

„Данибон“ описва добрия живот, добрите маниери, доброто образование, доброто общество. Ценно е да знаеш!

 

Сайтът „Данибон“ предоставя ценна информация за образованието, възпитанието, бизнеса, предпримачеството, мениджмънта, комуникациите, гражданската журналистика и социалните медии.

 

Цели

„Данибон“ се стреми да покаже успешни практики, актуална информация и полезни данни, които да са ценни за читателите на сайта.

 

Аудитория

„Данибон“ се радва на интелигентна и високообразована аудитория, която се стреми ежедневно да трупа знания и да се усъвършенства.

Аудиторията на „Данибон“ е съставена най-вече от семейства с деца, които изключително много се интересуват от образованието и възпитанието им. Най-популярни са рубриките и статиите за образованието (частни училища, състезания, матури, класации, университети) и възпитание, но така също се харесват и публикациите за бизнес, мениджмънт, комуникации, гражданска журналистика и по-забавните страници.

Топ 10 града, които четат най-много „Данибон“:  София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Сливен, Велико Търново, Хасково, Плевен, Благоевград. Над 50% от аудиторията в „Данибон“ е от София.

 

Партньори

Благодаря на всички партньори на „Данибон“, които се включват в инициативата „Представи се“ и в другите рекламни дейности в сайта! Благодарение на тяхната подкрепа „Данибон“ успява да покрие разходите по сайта – за хостинг, домейн, темплейт, подобрения, техническа поддръжка и счетоводни услуги!

 

Как да рекламирате в „Данибон“? 

Можете да представите в „Данибон“ Ваш проект, събитие, бизнес чрез публикация, а така също можете да се рекламирате чрез банери. Още информация можете да прочетете тук.

„Данибон“ не носи отговорност за точността на публикуваната информация в „Представи се“ и в другите тип реклама – банерна реклама и спонсорирани постове във Фейсбук на статиите от „Представи се“.

 

Възможности за реклама:

Публикации в „Представи се в Данибон“:

 

Инициатива „Представи се в Данибон“

Инициативата е насочена към партньори на „Данибон“, които искат да представят своя бизнес, своите идеи, проекти, инициативи.

Абонаментен план за „Представи се в „Данибон“

Сайтът „Данибон“ предоставя възможност за абонамент за инициативата „Представи се“.

Условия за получаване на ВИП карти „Данибон клуб“

 

Банерна и друга реклама:

Прочетете тук повече за възможностите банерна и друга реклама

 

 

 

 

Ако имате въпроси, моля, пишете на имейл  marketing@danybon.com.

В сила от 15 април 2015 г.