Рубрики
Начало » Реклама

Реклама

Обща информация

 

„Данибон“ е ценен сайт за доброто образование и добрия живот.

Сайтът е насочен към семейства, които ценят знанията, доброто образование, успехите, добрия живот, вечните семейните ценности и приятните и смислени удоволствия.

Мотото на сайта е „Ценно е да знаеш!“.

 

Цели

 

„Данибон“ е сайт, който цени знанието, щастието и успеха.

Основна цел на „Данибон“ е да предоставя ценни знания и да разказва за успешни практики във важни сфери, които да помагат на всички членове в едно семейство да се развиват щастливо и успешно.

 

Аудитория

 

Читатели на „Данибон“ са почитателите на доброто образование, добрите обноски, доброто общество и добрия живот.

„Данибон“ се радва на аудитория, която се стреми ежедневно да трупа знания, да се усъвършенства и да живее щастливо. Съставена е най-вече от семейства с деца, които изключително много се интересуват от доброто образование и успеха. Най-популярни са рубриките и статиите за образованието (частни училища, състезания, матури, класации, университети), които често се цитират и в големите медии. Другите популярни теми са за хубавия живот, възпитанието, децата, пътешествията, културата, модерните бизнес идеи и полезни съвети за дами и джентълмени.

 

Партньори

 

Благодаря на всички партньори на „Данибон“, които се включват в инициативата „Представи се“ и в другите рекламни дейности в сайта! Благодарение на тяхната подкрепа „Данибон“ успява да покрие разходите по сайта – за хостинг, домейн, темплейт, подобрения, техническа поддръжка и счетоводни услуги!

 

Желани партньори на сайта са частни училища, частни детски градини, учебни школи, университети, образователни консултанти, издателства, клубове за допълнителни занимания и развлечение, хотели, ресторанти, сладкарници, арт галерии, интериорни дизайнери, агенции за пътувания, авиокомпании, производители и продавачи на качествени стоки (за деца, младежи, семейство, дом, дами, господа, обзавеждане, козметика, дрехи), известни брандове за луксозни стоки, културни инициативи и др. Най-общо областите са: добро образование, успешен бизнес, семейни развлечения и добър живот.

 

Как да рекламирате в „Данибон“? 

 

Можете да представите в „Данибон“ Ваш проект, събитие, бизнес чрез публикация, а така също можете да се рекламирате чрез банери.

„Данибон“ не носи отговорност за точността на публикуваната информация в „Представи се“ и в другите видове реклама – банерна реклама и спонсорирани постове във Фейсбук на статиите от „Представи се“.

 

Възможности за реклама:

Публикации в „Представи се в Данибон“:

 

Инициатива „Представи се в Данибон“

Инициативата е насочена към партньори на „Данибон“, които искат да представят своя бизнес, своите идеи, проекти, инициативи. Работи се от дистанция, чрез мейли и много бързо по успешна и утвърдена схема, прилагана от години. Прочетете повече тук.

 

Поместване в календара на „Данибон“ на събитие

Текстът трябва да бъде до 60 думи. Може да има снимка и карта. Цена – 50 лева. 10% отстъпка, ако за същото събитие има и статия в „Представи се“.

 

Политика на сайта „Данибон“
 

„Данибон“ не предоставя услуги по посещения в училища, ресторанти, хотели, събития и т.н. и тяхното отразяване или покана за присъствие. Не помества и прессъобщения. Единствената възможност за поместване на такива информации в сайта е чрез представяне в рубриката „Представи се“ при спазване на правила, зададени от „Данибон“. Моля, уважавайте политиката на сайта!

 

 

Банерна реклама

728х90 (топ банер) – всички страници
12 лева/1000 импресии

360 лева/седмица

 

300х250 – всички страници
12 лева/1000 импресии

360 лева/седмица

 

Когато в една седмица има едновременно банер и статия от „Представи се“, се ползва 10% отстъпка от цената на банера.

 

При по-дълъг период се предоставят допълнителни отстъпки.

 

Ако желаете банер на конкретна позиция за конкретен период, моля, заявете го възможно най-рано, за да Ви бъде резервирано мястото.

 

Отстъпки

Предоставят се отстъпки на дългогодишни партньори на „Данибон“, за количество или пакетна заявка за конкретен период – голяма статия, банер, календар и спонсориран пост.

Пишете на marketing@danybon.com и създайте своята кампания.

„Данибон“ има ясна политика по отношение на маркетинга и отношенията с партньорите. Моля, запознайте се с правилата тук.

 

Политика на поверителност

 

 

В сила от 15 април 2015 г., обн. – 3 септември 2018 г.