Рубрики
Начало » Реклама

Реклама

Обща информация

 

„Данибон“ е ценен сайт за добро образование, успешни бизнес съвети, възпитание на деца, щастливи семейни отношения, знания, вечни ценности и хубав живот.

Мотото на сайта е „Ценно е да знаеш!“.

 

Цели

 

„Данибон“ е сайт, който цени знанието, щастието и успеха.

Основна цел на „Данибон“ е да предоставя ценни знания и да разказва за успешни практики във важни сфери, които да помагат на всички членове в едно семейство да се развиват щастливо и успешно.

 

Аудитория

 

Читатели на „Данибон“ са почитателите на доброто образование, добрите обноски, доброто общество и добрия живот.

„Данибон“ се радва на интелигентна и високообразована аудитория, която се стреми ежедневно да трупа знания, да се усъвършенства и да живее щастливо.

Аудиторията на „Данибон“ е съставена най-вече от семейства с деца, които изключително много се интересуват от доброто образование и успеха. Най-популярни са рубриките и статиите за образованието (частни училища, състезания, матури, класации, университети), които често се цитират и в големите медии. Другите популярни теми са за хубавия живот, възпитанието, децата, пътешествията, културата, модерните бизнес идеи и полезни съвети за дами и джентълмени.

 

Партньори

Благодаря на всички партньори на „Данибон“, които се включват в инициативата „Представи се“ и в другите рекламни дейности в сайта! Благодарение на тяхната подкрепа „Данибон“ успява да покрие разходите по сайта – за хостинг, домейн, темплейт, подобрения, техническа поддръжка и счетоводни услуги!

 

Как да рекламирате в „Данибон“? 

Можете да представите в „Данибон“ Ваш проект, събитие, бизнес чрез публикация, а така също можете да се рекламирате чрез банери.

„Данибон“ не носи отговорност за точността на публикуваната информация в „Представи се“ и в другите тип реклама – банерна реклама и спонсорирани постове във Фейсбук на статиите от „Представи се“.

ОТЧЕТ: Статистика за посещаемостта на сайта „Данибон“ през 2016 г. >>

 

Възможности за реклама:

Публикации в „Представи се в Данибон“:

 

Инициатива „Представи се в Данибон“

Инициативата е насочена към партньори на „Данибон“, които искат да представят своя бизнес, своите идеи, проекти, инициативи. Прочетете повече тук.

Абонаментен план за „Представи се в „Данибон“

Сайтът „Данибон“ предоставя възможност за абонамент за инициативата „Представи се“. Абонаментът е за 1 година. Необходимо е поместването на поне 3 статии на месец. Прочетете повече тук.

 

Фейсбук реклама

Допуска се реклама във Фейсбук само на статии от „Представи се“. Те могат да бъдат поместени като спонсориран пост, но след преценка на „Данибон“ дали това е удачно.

 

Поместване в календара на „Данибон“ на събитие

Текстът трябва да бъде до 60 думи. Може да има снимка и карта. Цена – 50 лева. 10% отстъпка, ако за същото събитие има и статия в „Представи се“.

 

Банерна реклама

728х90 (топ банер) – всички страници
12 лева/1000 импресии

300х250 – всички страници
12 лева/1000 импресии

Гарантирани импресии на седмица – 30 000 (над тази бройка – бонус за партньорите на „Данибон“)

Когато в една седмица има едновременно банер и статия от „Представи се“, се ползва 10% отстъпка от цената на банера.

 

Отстъпки

Предоставят се отстъпки на дългогодишни партньори на „Данибон“, а така също и за количество.

Пишете на marketing@danybon.com и създайте своята кампания.

В сила от 15 април 2015 г., обн. – 28 март 2017 г.