Рубрики
Начало » Uncategorized » Честит рожден ден, мила Радост!

Честит рожден ден, мила Радост!

 

spodeleno-ot-radost-s-tea-COLLAGE

 

На днешния ден е роден един от най-прекрасните и позитивните хора, които познавам – Радост, автор на рубриката „Споделено от Радост“.

 

Не знам дали можете да си представите за колко невероятно добър човек говоря. Щастливи са с нея всички хора, които са й приятели. Грижовна, мила, всеотдайна. Всеки път, когато общуваме, научавам от нея много полезна и интересна информация. Когато нещо не знае, тя проверява, проучва и веднага щом е готова с отговора, ти споделя всичко, което е събрала като данни, а те винаги са най-точните. Ако й кажеш, че нещо не можеш да направиш, ще премине през всички трудности, за да ти помогне. Изключително добър човек!

 

Има жени, на които природата е раздавала, раздавала. Радост е точно такъв човек – красива, умна, добра. Тя е един от най-ценните хора, с които ме срещна животът и е оказала много трайна следа в него. Много я ценя и много я обичам. Всъщност е помогнала не само на мен, а и на много мои читатели, които през всичките тези години са й чели статиите за кандидатстването в чужбина и за Американския колеж.

 

Радвам се всеки път, когато се видим и когато я видя как сияе от щастие, а това е много заразяващо. Радост заслужава най-голямото щастие на земята, защото е един от най-добрите и позитивни хора на този свят, убедена съм в това.

 

Честит рожден ден, мила Радост! Желая ти здраве, още повече щастие, много нежна любов и обич! Бъди все така прекрасна дама и невероятен човек! Прегръщам те! Весел празник!

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".