Рубрики
Начало » За Данибон » Близо 130 000 видени страници в „Данибон“ на 13 юли 2020 г.

Близо 130 000 видени страници в „Данибон“ на 13 юли 2020 г.

 

danybon logo 1542015

 

126 274 са видените страници в сайта „Данибон“ на 13 юли 2020 година.

 

37 567 е броят на посетителите. Най-много са от София – над 66%. На второ място са от Варна, а на трето – от Пловдив.

 

От България са най-много посещенията. На второ място са тези от Гърция.

 

Изключително съм благодарна на много родители и учители, които ми подаваха информация през целия ден, а и все още продължават. Статиите, които вълнуват много хора тези дни, всъщност са дело именно на всички, които ми пишеха и споделяха това, което знаят, за да е полезно и за други семейства.

 

Благодаря и на всички, които ми изпратиха имейли с различни гледни точки! До 2 часа след полунощ продължавах да отговарям на писма. Дадоха ми интересни насоки и мисля по тях.

 

По сайта „Данибон“ работи един човек. За съжаление нямам времева и физическа възможност да обхвана всички теми, които вълнуват всички. По тази причина съм запазила личната страна на сайта и в блоговата част се придържам до теми, които са близки до мен и по които мога да съм полезна. А също и такива, по които вече съм писала през годините, а сега с подкрепата на много родители, учители, различни източници, успяваме дружно да ги поддържаме. Надявам се да са полезни.

 

Благодаря за доверието!

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".