Рубрики
Начало » За Данибон » Данибон в медиите » Йорданка Бонева-Благоева (Danybon) гостува на ПР 1 България

Йорданка Бонева-Благоева (Danybon) гостува на ПР 1 България

 

danybon pr 1

 

„Дигиталният номад“ – така ме видяха колегите от сайта за ПР и комуникации „ПР 1 България“, на които имах удоволствието да гостувам виртуално тази седмица. Поканата дойде от Камен Ковачев. На сайтаhttp://pr1bg.com/ е поместено блиц-интервю с мен.

„Ценно е да знаеш!“ – това е девизът ми, който следвам, а и същината на това, което се опитвам да правя – да събирам знания и информация, да ги споделям и да съм полезна на другите. Говоря за децата си, за семейството си, за идеите и стремежите си. Разказвам за вярата си, че новите технологии напълно ще променят света и ще дадат възможност на много хора да осъществят идеите си. Ще могат да работят онлайн и от дистанция. И, да, България е чудесно място за „дигитални номади“ – слънце, природа. Може би най-после българите ще се почувстваме късметлии.

Цялото интервю можете да прочетете на сайта http://pr1bg.com/.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.