Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » „5 дни веселба“ – обяви Румяна Иванова пред випуск 2026 на Американския колеж

„5 дни веселба“ – обяви Румяна Иванова пред випуск 2026 на Американския колеж

 

ACS june 2021

 

„Понеже много ви обичаме, скъпи випуск 2026, първата седмица на учебната година ще следваме специална програма, т.е. 5 дни веселба“, обяви Румяна Иванова, ръководител на катедрата по английски език в 8 клас, пред новите ученици и техните семейства по време на срещата на 14 септември 2021 г.

 

„Започваме от утре и продължаваме до 21 септември, включително със специална програма, която вашите учители по английски език в 8 клас са подготвили, за да ви помогнат да се ориентирате по-добре както в обстановката в колежа, така и в многото сгради. Но още по-важно да получите информация какви са нашите очаквания за вашето поведение, отношение и работа по време на обучението ви в 8 клас, а и след това. Това ще е много полезна седмица. Искам да тръгнете с много отворени умове и сърца, да чуете много внимателно какво всеки преподавател има да ви каже, защото ние сме мислили много върху това, което сме ви подготвили, и се надяваме да ви бъде полезно. Надявам се и да не е на 100% ново, но едно напомняне не е излишно.“

 

Румяна Иванова посъветва да не се избързва с купуването на тетрадки и помагала, а да се чуе първо какви са изискванията на преподавателите.

 

В първите две седмици 8-класниците са във временни групи, а около 25 септември се очаква да излезе разпределението им за реалните класове.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".